A Kanizsai Mustár gyommagot nem tartalmaz eltérően más, kommersz mustárokhoz képest.

DIJONI Kanizsai Mustár

DIJONI Kanizsai Mustár​

A több mint 200 éves Magyar (Erdélyi) receptúra és a Francia (Dijoni) tradicionális mustár receptúra ötvözéséből jött létre mustárunk, amelyet must hozzáadásával készítünk.

Azoknak, akik szeretik az igazi mustár ízét.

Összetevők: víz, fehér mustármag, must, ecet, cukor, só, fűszerek.

DIJONI MAGOS Kanizsai Mustár

DIJONI MAGOS Kanizsai Mustár

A DIJONI Kanizsai Mustár továbbfejlesztett változata, mely tartalmaz egész fehér és fekete mustármagokat.

Azoknak, akik szeretik az igazi mustár ízét magokkal bolondítva.

Összetevők: víz, fehér- és fekete mustármag, must, ecet, cukor, só, fűszerek.

MAGOS Kanizsai Mustár

MAGOS Kanizsai Mustár​

A mustár sokoldalú élettani hatását növeli a magok jelenléte, melyben az illóolajok, aromák, nyomelemek teljesebben jelen vannak. A magok biztosítják a mustár nyers és eredeti ízvilágának élményét.

Kolbászok, sültek, főtt húsok, virslik mellé és pácolásra is kiválóan alkalmas.

Összetevők: víz, fehér- és fekete mustármag, ecet, cukor, só, fűszerek.

Medvehagymás Kanizsai Mustár

Medvehagymás Kanizsai Mustár

A medvehagyma vérnyomás és vérzsír csökkentő hatása jól ismert, melyek mellett idült köhögésre is jó, valamint emésztést javító hatása van.

Vörös Húsokhoz, pástétomokhoz, zöldségekhez, salátákhoz ajánljuk.

Összetevők: víz, fehér mustármag, ecet, cukor, só, fűszerek.

Kanizsai Mustár Amerikai Jellegű

Kanizsai Mustár Amerikai Jellegű

Az Erdélyi receptúrát házasítottuk az amerikai jelleggel és megalkottuk az erősen sárga színű selymes Kanizsai Mustárt. Csakis természetes alapanyagok felhasználásával, ételszínezék alkalmazása nélkül készül.

Azoknak, akik szeretik a tengerentúli élményeket.

Összetevők: víz, fehér mustármag, must, ecet, cukor, só, fűszerek.